Prijavite se na radionicu dreadlocksa

Autor: admin   /   Objavljeno: 29.01.2014, 16:09

-Start radionice je u subotu, 2. veljače, u 17 sati. Poželjno je da polaznici povedu svog para koji će im dopustiti da im ‘prtljaju’ po kosi, tj. da si uzajamno ‘prtljaju’ po kosi, ako ne uspiju naći para, mi ćemo ih pokušati spariti kad vidimo tko sve dolazi – poručuju Š.U.M.-ovci.

ibenska udruga mladih poziva sve zainteresirane da im se pridruže na radionici dreadlocksa. Radionica će se održavati u prostorijama udruge (Ulica Stjepana Radića 24, zgrada Radio Ritma, drugi kat) u popodnevnim satima.

HEKLANJE I ‘DREDOVI’

-Start radionice je u subotu, 2. veljače, u 17 sati. Poželjno je da polaznici povedu svog para koji će im dopustiti da im ‘prtljaju’ po kosi, tj. da si uzajamno ‘prtljaju’ po kosi,  ako ne uspiju naći para, mi ćemo ih pokušati spariti kad vidimo tko sve dolazi – poručuju Š.U.M.-ovci.

Polaznici radionice učit će o povijesti dreadlocksa koji nisu samo simbolika Boba Marleyja ili rastafarijanaca, naučit će kako se mogu izrađivati, a zbog načina kojemu će se posvetiti posebnu pažnju iz Š.U.M. poručuju kako bi bilo dobro da zainteresirani da nauče nešto više sa sobom ponesu i kukice za heklanje veličine 0,50 i 0,75.

Osim svega navedenog, potrebno je puno strpljenja, volje i truda, pa svi koji smatraju da imaju sve potrebno i žele naučiti nešto više o ‘dredovima’ mogu se prijaviti  na mail sibenska.udruga.mladih@gmail.com. Važno je napomenuti da je broj polaznika ograničen.

2024 © Sva prava pridržana | Š.U.M. - Šibenska Udruga Mladih | www.sibenskaudrugamladih.hr
Web developed by: MEDIAN kreativna rješenja