Nagrada za volontere i organizatore volontiranja

Autor:   /   Objavljeno: 19.11.2018, 10:39

Još jedna dodjela priznanja u području volonterskog rada

Savjet mladih grada Šibenika organizira treću godinu za redom u Šibeniku dodjelu „Nagrade za volontere i  organizatore volontiranja“. Cilj ove akcije je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici kroz nagrađivanje volonterskog doprinosa pojedinaca i organizacija koje provode volontiranje.

Savjet mladih Grada Šibenika poziva sve zainteresirane za promicanje volonterstva da se prijave na natječaj koji je otvoren od 19. studenog – 02. prosinca 2018. godine.

Zainteresirane organizacije i pojedinci koji žele prijaviti sebe, drugu organizaciju i/ili pojedinca za volontersku nagradu trebaju ispuniti Obrazac za volontere/ Obrazac za organizatore volontiranja koji se mogu preuzeti na stranicama Grada Šibenika, Šibenske udruge mladih, Udruge „Mladi u EU“ te na portalu Skvuš.hr.

Na natječaj se mogu nominirati neprofitne organizacije (udruge, zaklade, javne ustanove, gradovi, mjesni odbori; prema čl.7 Zakona o volonterstvu) i volonteri/ke u neprofitnim organizacijama.

http://www.sibenik.hr/vijesti/prijavite-se-na-natjecaj-savjeta-mladih-grada-sibenika-nagrada-za-volontere-i-organizatore-volontiranja

2019 © Sva prava pridržana | Š.U.M. - Šibenska Udruga Mladih | www.sibenskaudrugamladih.hr
Web developed by: MEDIAN kreativna rješenja