Pronađi poduzetnika u sebi!

Autor:   /   Objavljeno: 04.05.2019, 19:23

Imaš ideju, imaš poduzetnički “špirit” u sebi, ali ti nedostaju alati kako napraviti korak od zamisli do realizacije?

nemoj propustiti izvanrednu priliku! Udruga mladih “Mladi u EU” u suradnji sa Centrom za savjetovanje i informiranje o karijeri – CISOK u Šibeniku 9. svibnja s početkom u 10:00 organizira jednodnevnu radionicu “Zamisli, implementiraj, zaposli se!” gdje ćeš moći dobiti uvid u kreativne tehnike razmišljanja i rješavanja problema koje ćete moći koristiti kako biste unaprijedili svoje vještine i kompetencije pri izlasku na tržište rada.

Radionica se provodi u sklopu projekta Klub mladih “ENTER ” koji ima za cilj na kvalitetan, edukativan i zabavan način omogućiti mladima s područja grada Šibenika i Šibensko-kninske županije provođenje njihovog slobodnog vremena te ih potaknuti na aktivno razvijanje njihovih ideja i inicijativa.

Projekt provodi Udruga mladih “Mladi u EU”, u partnerstvu sa Šibenskom udrugom mladih – Š.U.M. i Gradom Šibenikom. Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, mlade, obitelj i socijalnu politiku.

Požurite sa prijavom jer je ostalo još malo mjesta. Prijaviti se možete na broj 022/336-824 ili na mail cisok-sibenik@hzz.hr.

 

2024 © Sva prava pridržana | Š.U.M. - Šibenska Udruga Mladih | www.sibenskaudrugamladih.hr
Web developed by: MEDIAN kreativna rješenja