Stop Animirana Božićna radionica

Autor:   /   Objavljeno: 10.12.2019, 09:49

Prijavi se na radionicu stop animacije i oživi Božićnu čestitku!

Subota, 14. prosinca, 2019. u 14:00 - 17:00 h

Mjesto održavanja: Urbani centar

Opis radionice:

Na radionici će se svi zainteresirani upoznati s jednom od tehnika animacije, stop animacijom. Animacija znači davanje duše, a u našem smislu, oživljavanje nepokretnih slika. Stop animacija je tehnika u kojoj se predmet, crtež ili slično, pomiče i potom fotografira te on dobija iluziju kretanja. Na vlastiti mobitel s kamerom, instalirat ćete besplatnu aplikaciju za stop animaciju. Tema je božićna čestitka kojom ćete uz dobru ideju, nešto vremena i malo strpljenja, prijateljima i obitelji izvući osmijeh na lice!

Materijali za radionicu će biti osigurani; kao npr. časopisi, novine, kolaž papir, hamer papir, bojice, flomasteri, selotejp, škare i improvizirani stalci za mobitel no ako imate svoje stalke za mobitele i neke male predmete, igračke ili slično koje bi htjeli uključiti u svoju animaciju, slobodno ih donesite!

Broj mjesta je ograničen. Prijava na sibenska.udruga.mladih@gmail.com

P.S. Napunite baterije mobitela! :)

Radionicu vodi Magistrica likovne edukacije Nina Šegović.

U posljednjih nekoliko mjeseci sudjelovala na tri novomedijske izložbe u Puli, Zagrebu i Splitu. 2018. godine završila Akademiju likovnih umjetnosti, nastavnički smjer. Za vrijeme studiranja, volontirala je u domu za starije osobe na Trešnjevci u Zagrebu kao voditeljica likovnih radionica. Nakon završetka fakulteta, stječe radno iskustvo u srednjoj školi za modu i dizajn u Zagrebu kao zamjena. Trenutno, živi i radi u Šibeniku.