Radionica Stop Animacije

Autor:   /   Objavljeno: 19.11.2020, 12:41

Ekolog&ja

U subotu i nedjelju u popodnevnim satima Nina Šegović, Tijana Mihailović i Mia Belamarić vode radionicu stop animacije za starije od 13 godina u Azimutu. Predznanje nije potrebno.
Stop animacija je tehnika kreativnog izričaja koja oživljava nepokretne predmete, objekti se fizički pomiču te se fotografiraju da bi se dobio pokret. Što je manjih i finijih pomaka to je pokret vjerniji. 
U uvodnom dijelu radionice svatko će napraviti svoj logo zaštite prirode, pogledati ćemo neke zanimljive kratke animirane filmove u stop motion tehnici kako bi se inspirirali za daljni rad te stekli uvid o mogućnostima koje stop animacija nosi, instalirati ćemo aplikaciju na mobitelima i napuniti mobitele da nam se nebi ugasili u sred snimanja.
Teme kojima se bavimo su povezane sa tribinom koja se održava dan prije a to su odnos prema okolišu gdje ćemo zapravo pokušati dati komentar na ono što viđamo po gradu Šibeniku, kako se odnosimo prema okolišu, prema moru. Cilj je educirati širu javnost na komičan način o odgovornom zbrinjavanju otpada te vlastitim ponašanjem prema prirodi, okolini, gradu..
Moguće je raditi u paru i u grupi samo se svi zainteresirani trebaju prijaviti kako bi imali uvid koliko ljudi očekujemo.
Prijave na: sibenska.udruga.mladih@gmail.com
 
 
Poštivati će se sve epidemiološke mjere tako da nema straha od korone! 
 
2024 © Sva prava pridržana | Š.U.M. - Šibenska Udruga Mladih | www.sibenskaudrugamladih.hr
Web developed by: MEDIAN kreativna rješenja