UPISI NA RADIONICU STRIPA

Autor:   /   Objavljeno: 23.09.2016, 13:58

Besplatne radionice stripa za mlade

Tokom šest dvosatnih strip radionica polaznici/ce će proći sve osnove kreiranja stripa, učiti o stripu kao jeziku komunikacije, o raznim žanrovima i mogućnostima tog medija te o osnovama crtanja likova i njihovih kretnji. Proći će se i kreiranje karakterizacija likova, onih fizičkih i onih psihičkih, te razvoj teme i scenarija. Na kraju radionica, polaznici će nacrtati i svoj autorski strip.
Radionicu vodi Ivan Svaguša, akademski slikar koji se osim slikarstvom ozbiljno bavi i stripom, grafitima, street artom.
Vodi likovne radionice u Udruzi osoba s invaliditetom Split, u Info zoni, zajedno sa psihologinjom Janinom Pavić-Jadrić vodi strip radionice odgojno-obrazovnog karaktera.
Autor je i koautor brojnih strip albuma koje promovira diljem hrvatske. Osnivač je nezavisne izdavačke kuće Bučni stripovi, kroz koju na multimedijski način prezentira stripove te glazbu. Autor je mjesečne strip kolumne-Građanski odgoj na portalu www.infozona.hr.

Radionice će se održavati u terminima od 19.00 do 21.00 sat, a datumi održavanja su sljedeći:
Rujan: 27.09.-utorak i 29.09. četvrtak.
Listopadu : 04.10.utorak, 06.10.-četvrtak, 11.10.-utorak i 14.10-petak.

Radionice su besplatne, a odvijaju se u sklopu programa Klub mladih Enter koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Prijaviti se možete na:
sibenska.udruga.mladih@gmail.com