Radionica "RAZVOJ VOLONTERSKE AKCIJE!"

Smatraš da postoji problem u tvojoj lokalnoj zajednici? Želiš se angažirati u rješavanju nekog problema, a ne znaš kako? Zainteresiran/a si za volontiranje?

U sklopu projekta Klub mladih Enter kojem je glavni cilj pružiti mladima mogućnost organiziranja kvalitetnog i kreativnog slobodnog vremena organiziramo dvodnevnu radionicu „Razvoj volonterske akcije“.

Radionica će se održati u Narančastoj zgradi, Prilaz tvornici 41 u petak 11.03.2016. godine s početkom u 17 sati te u subotu 12.03.2016. godine s početkom u 10 sati.

Cilj radionice je sudionike/ce upoznati s načinom planiranja i organiziranja volonterske akcije. Korisnici/ce će moći, uz vodstvo voditelja radionica, identificirati problem u svojoj zajednici te pristupiti razvijanju ideja i aktivnosti koje bi mogle pridonijeti rješavanju navedenog problema.

Korisnicima/cama radionice biti će omogućeno da nakon održavanja radionice, uz pomoć voditelja radionica organiziraju volontersku akciju ukoliko za to iskažu interes.

Voditelji radionica su Martin Mrša i Vinko Livaković, udruga Mladi u EU i Zvonimira Bralić, Šibenska udruga mladih.

Voditelji imaju iskustva u organiziranju i realizaciji predavanja i radionica na temu volonterstva kao i na području organiziranja volonterskih akcija.

2024 © Sva prava pridržana | Š.U.M. - Šibenska Udruga Mladih | www.sibenskaudrugamladih.hr
Web developed by: MEDIAN kreativna rješenja