2018. u Narančastoj zgradi

Autor:   /   Objavljeno: 21.11.2017, 16:49

Najava događanja u Šibenskoj udruzi mladih u sezoni kraja 2017. i 2018. godini

Šum u narednom periodu kuha veliki lonac različitih događanja za manje i više izbirljive mlade glave.

Program "Klub mladih ENTER" koji provodimo s udrugom "Mladi u EU" ušao je u treću i posljednju godinu provedbe. U sklopu ovog programa već nekoliko godina sudjelujete na radionicama, tribinama, predavanjima i drugim zanimljivim događanjima. Za treću i finalnu godinu spremamo nešto staro i nešto novo. Od stvari na koje ste već naviknuli možemo navesti KREATIVNU radionicu koja se dugi niz godina izvodi u ŠUMU, a koju opet vodi naša draga Mia Bator. Tako i ove godine možete sudjelovati na njenim radionicama i naučiti kako se kreativno iživljavati na svakodnevnim predmetima. Sudjelovati možete i na radionicama stripa, slackline-a ili dobiti savjet u kreativnom inkubatoru kako organizirati vlastita kulturna, kreativna i druga događanja. 

Prijaviti se možete i na DJ radionicu na kojoj od starih i iskusnih gradskih DJ-eva možete naučiti kako raditi glazbu, a za one koje će to zanimati donosimo i novu radionicu VJ-inga. Na toj radionici možete naučiti i kako isprogramirati određene vizuale i projicirati ih na površine. Od novih stvari donosimo i radionicu financijske pismenosti Tonija Miluna (http://www.tonimilun.com/), večer blackout poezije naše sugrađanke Maje Klarić, predstavljanje knjiga i brojna druga događanja. 

Najvažnije od svega, u Narančastoj zgradi svaki vas dan čeka uređen dnevni boravak, prostor u kojem se redovito događaju naše filmske večer, večeri društvenih igara, i druge tematske večeri. Ovaj prostor mladima je na raspolaganju svaki dan od 09-20 sati i u tom vremenu mogu u njemu čitati knjige, igrati playstation, koristiti laptop, internet ili samo popiti kavu i malo se ugrijati. 

Program financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. 

 

Osim na ovom programu, baš smo počeli s izvođenjem još jedne HIP HOP RADIONICE na koju se još stignete prijaviti i naučiti neke plesne korake, ali i malo se opustiti. Svake srijede otvaramo i vrata FREE SHOPA i priređujemo mali buvljak zvan BUVLJ! Povremeno ćemo organizirati i gostovanja i kulturna događanja u novouređenom prostoru POLUKATA u kojem pripremamo programe pod nazivom "Noćni boravak". O svemu ovome više uskoro, jer za svako događanje pišemo i detaljniju najavu. Svakako nam se slobodno javite na mail udruge: sibenska.udruga.mladih@gmail.com i posjetite nas u Narančastoj zgradi na Banju!

 

ŠUM

 

2024 © Sva prava pridržana | Š.U.M. - Šibenska Udruga Mladih | www.sibenskaudrugamladih.hr
Web developed by: MEDIAN kreativna rješenja