EKRAN ULICE - festival ulične umjetnosti ovaj vikend u Šibeniku

Autor:   /   Objavljeno: 09.06.2014, 15:12

13. 14. i 15. lipnja rezervirajte za umjetnost i zabavu

Festival ulične umjetnosti pod nazivom "Ekran ulice" začiniti će vikend pred nama. 

 

13. lipnja festival počinje u kasnijim popodnevnim satima na Tehnološkoj cesti gdje će brojni umjetnici iz Hrvatske krenuti s oslikavanjem praznih i pustih zidova na toj prometnici. Nešto malo kasnije kreće i program u "Azimutu", točnije, na travi ispred Azimuta gdje će se oslikavati paneli, a večer će začiniti SIDE PROJECT: FOOTLOOSE W./DEBELI ŠEF i video projekcije oslikavanja zidova. 

 

14. lipnja dan počinje rano i radno; crtanjem na Tehnološkoj cesti, a od jutarnjih sati (10-14) kreće i Sajmich na ekranu ulice ispred Azimuta. Popodne je pauza za fjaku, da bi od 18-20 opet malo sajmovali, crtali po panelima i na kraju se dobro zabavili uz Mayalese ispred "Azimuta". Popodne počinje i ocrtavanje zida kod "Domalda" kojega će ukrasiti Miron Milić. 

 

15. lipnja je završni dan festivala kad će biti dovršene sve slike na lokacijama kako bi u Šibeniku imali na što baciti oko u prolazu gradom. 

 

Pridružite nam se!

 

Na festivalu sudjeluju:

Stipan Tadić

Miron Milić

Mirko Rastić

M_1300

Slaven Blače

Pekmezmed

Tifani Rubi

Zahvaljujemo: Gradu Šibeniku, TZ Šibenik, Gradskom parkingu d.o.o., NP Krka, Naprijed d.o.o., Šibenik in, chill.hr, klub "Azimut" 

2024 © Sva prava pridržana | Š.U.M. - Šibenska Udruga Mladih | www.sibenskaudrugamladih.hr
Web developed by: MEDIAN kreativna rješenja