Novosti u „Narančastoj zgradi“

Autor:   /   Objavljeno: 05.03.2015, 10:39

...

Sigurno do sada već znate „Narančasta zgrada“ je službeno pripala, na upravljanje, udrugama mladih. U utorak, 2.3.2015.,  je potpisan ugovor između Grada Šibenika i udruga mladih koje su zadovoljile kriterije na natječaju. Tako će u novom prostoru djelovati Savjet mladih grada Šibenika, Društvo sportske rekreacije „Sport za sve“ 08 forca Šibenik, Udruga mladih „ Mladi u EU“, Udruga Ardura Šibenik i  Šibenska udruga mladih (Š.U.M.).

Kako bi i Šibenik stvorio svoju „Tvornicu kulture“ i „Centar za mlade“ potrebno je početi od onih takozvanih „nečistih“ radova (čišćenje, špatulavanje, gletanje, bojanje...). U iščekivanju proljeća, laganim ritmovima pozadinske glazbe, udruge zajedničkim snagama te radove privode kraju. Pred svima nama je detaljno uređenje prostorija koje će biti od velike koristi i udrugama i mladima koji će ih koristiti. Radovi su krenuli punom parom te se nadamo kako će u jako kratkom vremenu sve biti spremno za realiziranje raznih ideja, naših i vaših, kako bi zajedno stvorili jedno raznoliko, korisno i toplo okruženje.

Trenutno se u prostoru održavaju kreativna radionica, plesna radionica, dramska radionica i vegaonica, a uskoro naš čeka još puno puno novih aktivnosti.

Na stranicama udruga koje se useljavaju u „Narančastu zgradu“ možete pratiti novosti vezane za radne akcije, radionice, buduće programe i projekte ali isto tako i kontakte ukoliko imate pitanja, ideja, sugestija...

Veselimo se zajedničkom radu i druženju!

 

-https://www.facebook.com/DrustvoSportskeRekreacijeSportZaSve08ForcaSibenik

-http://www.sibenskaudrugamladih.hr/?tip=stranica&id=4&title=novosti

-http://mladi-eu.hr/

-http://www.udruga-ardura.com/