Otvorenje psećeg parka i humanitarna izložba pasa

Autor:   /   Objavljeno: 26.03.2015, 09:42

29.ožujka na prostoru novouređenog psećeg parka u Rokićima održati će se humanitarna izložba pasa

Šum organizira humanitarnu izložbu pasa u sklopu otvorenja novouređenog psećeg parka u Rokićima. Sredstva (dobrovoljne donacije građana) prikupljena tom prilikom usmjeriti će se na podmirivanje troškova sterilizacije kvartovskih maca lutalica što je projekt na kojem rade volonteri udruge i brojni građani/ke Šibenika. 

Humanitarna izložba tako će se održati četvrti put zaredom, ovaj put na prostoru koji je namijenjen upravo "pasoljupscima" grada. Pseći park će, nadajmo se, uskoro postati mjestom susreta pasa, mjestom na kojem će se u miru moći učiti psa, socijalizirati ga, a povremeno i organizirati kakav događaj ili druženje. 

Uz izložbu, veterinari će vlasnicima dijeliti besplatne savjete povezane s zdravljem njihovih ljubimaca, a za sve posjetitelje/ice naći će se tu i pseći kolačiči u "home-made" varijanti te brojne nagrade za "najljepše" ljubimce... Za nagrade su se naravno pobrinuli naši prijatelji i ljudi koji nas podržavaju: Inside, Branka, Sanja Lydia K., Prixa i brojni drugi na čemu smo im vječno zahvalni. 

 

Pridružite nam se, 29.ožujka od 11 sati u parku!

 

2024 © Sva prava pridržana | Š.U.M. - Šibenska Udruga Mladih | www.sibenskaudrugamladih.hr
Web developed by: MEDIAN kreativna rješenja