Prezentacija ispitivanja potreba mladih i lokalnog programa za mlade grada Šibenika

Autor:   /   Objavljeno: 29.06.2015, 09:26

29.6.2015. u GK "Juraj Šižgorić" u 18 sati Grad Šibenik, udruga Mladi u EU i Šibenska udruga mladih predstavljaju rezultate projekta "Lokalni programi za mlade grada Šibenika"

Rezultati ispitivanja potreba mladih grada Šibenika i lokalnog programa za mlade  u sklopu projekta „ Lokalni program za mlade grada Šibenika“ bit će predstavljeni u ponedjeljka, 29. lipnja u 18,00 sati u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića. Rezultate će predstaviti Šibenska udruga mladih Š.U.M. u suradnji s udrugom mladih „ Mladi u EU“.

Ispitivanje potreba mladih je dio aktivnosti projekta „Lokalni program za mlade grada Šibenika“ , čiji je cilj   izrada lokalnog programa za mlade, kako bi se poboljšala kvaliteta njihovog života.

Program obrađuje 7 prioritetnih područja koja su značajna za mlade i to:obrazovanje, zapošljavanje i poduzetništvo, socijalna zaštita i uključivanje, zdravlje i zdravstvena zaštita, aktivno sudjelovanje mladih u društvu, kultura i mladi te mladi u europskom i globalnom okruženju.

Projekt „Lokalni program za mlade grada Šibenika“ provodi Grad Šibenik u partnerstvu sa Šibenskom udrugom mladih Š.U.M.  iUdrugom mladih „Mladi u EU“, a financira ga Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Svi zainteresirani mogu sudjelovati na predstavljanju rezultata ispitivanja potreba mladih u Gradskoj knjižnici, a lokalni program za mlade će biti dostupan građanima na javnom uvidu od 30. lipnja do 14. srpnja na službenim stranicama Grada Šibenika i partnera Udruge Š.U.M. i Mladi u EU (www.sibenik.hrwww.mladi-eu.hr i www.sibenskaudrugamladih.hr)

 

2024 © Sva prava pridržana | Š.U.M. - Šibenska Udruga Mladih | www.sibenskaudrugamladih.hr
Web developed by: MEDIAN kreativna rješenja