Održana Večer joge u KLUBu MLADIH ENTER u Narančastoj zgradi na Banju

Autor:   /   Objavljeno: 14.05.2017, 15:22

U subotu 13.05.2017. godine u Narančastoj zgradi na Banju je održana Večer joge u KLUBu MLADIH ENTER

Subota, predvečer, 19 sati. Nekoliko sudionika željnih saznati nešto više o tome kako poboljšati život i isti kvalitetnije živjeti su došli na predavanje, već svima znanog Šibenčanina Leonarda Gospodnetića, magistra kineziologije i učitelja joge.

Leonardno uz svoje ime nosi i nadimak Smiley Boy što ga apsolutno dobro opisuje jer je uvijek nasmijan i zrači pozitivnom energijom. To je sve zahvaljujući tome što prakticira razne tehnike joge od kojih je svim prisutnima pokazao tek dvije. Jako jednostavne vježbe koje u trenu odmore tijelo i um. Sudionici predavanja su dobili jako puno informacija koje Leo, Smiley Boy, doista nesebično želi podijeliti sa ljudima uz želju da nam pokaže kako i mi možemo biti nasmijani i živjeti život punim plućima.

Tijekom predavanja je rekao: "Bit joge nije da postanete "gljive", da ste usporeni i nezainteresirani za život. Joga je sve, svaki pokret, ali pokret uz svijesnost i dah. Joga je svjesno življenje i uživanje u životu SADA!  Joga je gledanje drugim očima na uspone i padove u životu."

Predavanje je završeno videom koji preporučamo za pogledati.

Hvala Leu i ostalim sudionicima Večeri joge u KLUBu MLADIH ENTER