Hand made radionica

HAND MADE RADIONICA- radionica u kojoj polaznici/ce kroz proces samostalnog učenja, izvođenja praktičnih radova stvaraju nove i unaprjeđuju već stečene vještine umjetničkog i kreativnog izražavanja.

HAND MADE RADIONICA- radionica u kojoj polaznici/ce kroz proces samostalnog učenja, izvođenja praktičnih radova stvaraju nove i unaprjeđuju već stečene vještine umjetničkog i kreativnog izražavanja. Hand made radionica obuhvaća rad sa žicom, glinom, decoupage tehnikom, crtanjem na porculanu, tkanini te izradu raznih privjesaka, ukrasa i sl. Tehnike se mijenjaju ovisno o iskazanom interesu polaznika/ca.

Voditeljica radionice je Mia Bator koja kaže: “Sve što sam radila naučila sam sama pomoću interneta, i čisto iz dosade. Počela sam sa žicom raditi stabla i onda dodatno ukrasila sa glinamolom, nakon toga sam malo radila privjeske sa glinamolom, te pocela decoupage tehniku istrazivat, nakon toga sam pocela ukrasavat tajice i hulahopke s bojama za tkaninu i sad zadnje sam šarala po šalicama i kišobranima. Najdraže mi je bilo radit sa epoxy smola ali kako ne mogu naci dobre kalupe odustala sam za sad od nje. U planu mi je probat radit svijece, ali to ceka vrime kad cu imat vise vremena jer treba više pažnje posvetit.”

Mia je skromna ali njena kreativnost zaista je inspirirajuća I ako se odlučite priključiti nam se zasigurno vamneće biti dosadno…

2024 © Sva prava pridržana | Š.U.M. - Šibenska Udruga Mladih | www.sibenskaudrugamladih.hr
Web developed by: MEDIAN kreativna rješenja