Kulturaljka u dva dijela - 17. tribina, 19.koncert

Autor:   /   Objavljeno: 15.04.2014, 14:38

Zarolaj se u kulturi!

Kulturaljka je dvodnevna manifestacija udruge P.A.R.K. s dugogodišnjom tradicijom. U vrijeme kada, kako mladi to vide, postoji svojevrstan deficit u sadržajima prilagođenima potrebama mladih na području Grada, kulturaljka donosi barem dvodnevno aktiviranje ideja, prijedloga, aktivizma i dobre zabave.

Prvi dio kulturaljke odnosi se na tribinu koja će se u četvrtak (17.4.) održati u 18 sati u GK Juraj Šižgorić, a na koju su pozvani svi mladi ljudi Grada. Osim njih, svoj rad, ciljeve i ideje će predstaviti i udruge mladih i za mlade, kao i predstavnici lokalne uprave koji su na tribinu pozvani. Sama tribina ima višestruku vrijednost. Ona prvo može poslužiti kao mjesto gdje će mladi udrugama i lokalnoj samoupravi dati određene inpute i feedback o njihovom radu, te samim time omogućiti da budući projekti udruga i planovi lokalne uprave budu vođeni stvarnim potrebama mladih u gradu. S druge strane, tribinom se otvara važno mjesto ravnopravne, otvorene komunikacije između uprave, udruga i mladih, a znamo kako aktivan dijalog može značiti zlata u postizanju ciljeva. Na kraju, tribina je odlično mjesto da bilo koja mlada osoba postavi pitanje, posluša i uvaži tuđe stavove i interese, a možda i da se odluči aktivirati u zajednici putem članstva u nekoj od organizacija! Zato - SVI STE POZVANI, NEKA SE VAŠ GLAS ČUJE!!!

 

Drugi dio kulturaljke je zabavne orijentacije. Naime, u subotu (19.4.) dođite u hangar u vojarni Bribirskih knezova i zabavite se uz Pipse, Brkove, Mort i dobar after. O svemu tome pročitajte više na https://www.facebook.com/Kulturaljka?fref=ts

 

Ps. Od četvrtka do subote imati ćete priliku na štandovima koji će biti postavljani na Poljani potpisati i peticiju kojom mladi traže široku podršku građana za dobivanje adekvatnog prostora za mlade! Vidimo se!!!

2024 © Sva prava pridržana | Š.U.M. - Šibenska Udruga Mladih | www.sibenskaudrugamladih.hr
Web developed by: MEDIAN kreativna rješenja